BMW

Представете си новото BMW M2 като хечбек, седан и кабриолет

2015.11.02

Колко добре би изглеждало новото купе BMW M2 с 364 коня във вариант на хечбек и седан? Вижте и изберете фаворит...

Новото BMW M2 изглежда като страхотна кола на хартия. Не само заради многото коне под капака /364/, ръчната скоростна кутия, страхотно изглеждащо аеро и многото модерни функции.

На живо, колата изглежда също толкова добре, колкото и на хартия, но все пак ние не можем да не помечтаем за следното – как би изглеждала в различни варианти. Car Throttle са пресъздали М2 във варианти на хечбек, седан и кабриолет:

BMW M2 седан

Някои хора ще се зачудят – защо изобщо ни е нужен седан! Объркващата стратегия на BMW би довела до неговото именуване като М1. Седанът М3 и купето М4 са твърде диви за обикновено шофиране.

Седанът М2 би бил перфектната алтернатива на М3/М4 със своята по-управляема мощност /364 коня вместо 425/ и по-компактните размери. Разбира се, да не забравим и функцията на М2 – Smokey Burnout.

BMW M2 кабриолет

Версията на М2 като кабриолет би била още едно атрактивно предложение за много фенове. Компанията никога не направи отворена версия на 1М, но това не значи, че нещата няма да се случат рано или късно. Със сигурност представянето ще бъде леко занижено, за да съответства на възможностите на шасито и аеродинамиката, но щом нещата проработиха при М4, те ще се получат и тук. До момента БМВ упорито отхвърля слуховете за М2 кабриолет.

BMW M2 хечбек

М2 във вариант хечбек би бил един поклон към Z3 M със неговите 321 коня, шестцилиндров двигател с работен обем от 3.2 литра, ускорение до 100 за 5.2 секунди и максимална скорост от 250 километра в час.

Кой от тези варианти на BMW M2 харесвате най-много?

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.