BMW

Вижте как един любител възроди това BMW E30 M3 и му върна блясъка

2015.10.29

Намирането на стара, класическа кола може да е доста трудно и понякога непосилно занимание, но един упорит фен на М3 успя да постигне своята цел – връщането на любимата си кола на пътя.

Много от нас могат само да си мечтаят за възможността да реновират една забравена икона и да и върнат старата слава, но един ентусиаст успя да го постигне. Потребител с име Tippey764 се похвали във форума на Car Throttle, публикувайки своята история с М3. Този човек намира изоставен екземпляр, който е в окаяно състояние и го прави да изглежда като нов.

Историята започва на местно събиране на фенове на BMW, когато собственик на Е46 събира голяма група от хора около колата си. Един от събралите се подхвърля, че знае за една E30 M3, която е захвърлена на един терен съвсем наблизо. Човекът успява да издири собственика на возилото и да го откупи за само $2500.

Tippey764 извозва колата до къщата си и я разглобява напълно. След реновирането успява да я продаде с голяма печалба. Ето как се прави бизнес. Пълната история, заедно с доста снимки и детайли за работата по колата може да откриете на този адрес.

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.