Toyota

Да, това наистина е следващата Toyota Supra

2016.09.09

 

Сега може да оглупеете от вълнение. Дългоочакваната нова Supra беше забелязана по пътищата по време на изпитания.

След всички слухове в последните години, включително за концепта FT-1 който вече започна да избледнява, пенсионирането на Mk4 и още много други, вече можем сигурно да потвърдим, че следващата Toyota Supra ще се появи съвсем скоро. Колата която виждате тук – забелязана по време на тестове на пътя – почти сигурно е дългоочаквания от всички нов модел.

Формата на Supra има нещо общо със зашеметяващия концептуален FT-1, въпреки че не можем да преценим със сигурност какви са разликите заради маскировъчната окраска по нея.

Що се отнася до мощността на новия автомобил, можем да споменем, че той е разработен в сътрудничество с BMW и може да има новият двигател на Z5. Някои скорошни публикации твърдят, че двигателите на Z5 и Supra ще бъдат от BMW, докато други говорят за агрегата с двойно турбо от Lexus V6 на Toyota. Каквото и да се случи, хибридна версия на автомобила също е доста вероятна.

Въпреки че е много трудно да съдите за външния вид по тестовия автомобил, все пак какво смятате? Дали новият модел ще е достоен наследник на гамата Supra?

Източник: Car Throttle

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.