4 причини защо всеки фен на автомобилите трябва да пробва офроуд

2016.02.19

Офроудът се харесва от повечето фенове на автомобилите, което е парадоксално. Повечето от тях обичат ниски, бързи и лъскави коли, докато офроуд моделите са високи, тежки, тромави и обикновено доста мръсни. Защо офроудът се харесва? Ето някои от причините:

Свобода и приключенски дух

Повечето коли са предназначени за каране само на павирани и понякога мръсни пътища, но понякога на човек му се приисква да кривне от пътя и да разучи терена наоколо. Точно тогава той осъзнава, че неговото М3 изобщо не е подходящо за тази цел, като възможността за сериозна повреда е много голяма. Офроудът дава свобода да изследвате почти всяко едно място, дори и подножието на вулкан. Офроудът е тясно свързан с приключенски дух и вие ставате една идея по-близки до Христофор Колумб и Бъз Олдрин. Давайте смело, излезте навън и изследвайте...

Любопитството води до развитие на офроуда

Завладяване на планини (буквално)
Една добра причина за това хората да участват в маратони е, че после ще могат да се похвалят на приятелите си. Същото се отнася и за офроуда. Джереми Кларксън се изкачи на върха на планина в Шотландия, на място където никога не беше достигала кола. Той ползва Land Rover за да стигне до самия връх и с право претендира той да бъде именуван Top Gear.

Опитай се да стигнеш ТУК с WRX

Може да направите доста щури неща
Всички нормални пътища са пълни с ченгета и правила, докато необятните пространства на майката Земя дават неограничени възможности на всички ентусиасти. Това означава, че може да направите всичко. Можете да скачате, дрифтвате, правито донъти, да се надбягвате и още куп щури неща. Светът е пред вас и чака да се впуснете в нещо щуро.

Дръж ми бирата, гледай това!

Няма повече коли, които препускат с бясна скорост.
Трябва да кажем, че карането бързо на писта с някоя спортна кола е доста вълнуващо. Въпреки това има и други неща освен карането бързо. Колите могат да са забавни и в други ситуации – например при дрифт са заснежен участък с дори 20 км/ч. Или пък при каране на кален терен на открито. Понякога човек трябва да забави темпото за да се наслади на любимата си страст и да я погледне от по-различен ъгъл.

Офроудът е забавен

  • Експресна доставка

    Експресна доставка

    Доставяме до всяка точка на България.

  • Нови части всеки ден

    Нови части всеки ден

    Ежедневно зареждаме нова стока.

  • Проверено качество

    Проверено качество

    Авточасти с гаранция.

  • Право на връщане

    Право на връщане

    14 дни на право на връщане на всяка поръчка.